Article Site
De voordelen van een papierloos leven

Steeds meer bedrijven en overheidsinstellingen werken papierloos. Denk maar eens aan de Belastingdienst, ziektekostenverzekeraars, maar ook je huisarts en apotheek kiezen voor digitaal werken.

20/07/2016
Een financiële planning en dan?

Wie (financiële) zekerheid wil laat een financieel plan opstellen. De meeste mensen doen dit samen met iemand die verstand heeft van financiële zaken, bijvoorbeeld met een financieel planner.

15/06/2016
Wat als je als mantelzorger (tijdelijk) uitvalt?

Als je plotseling uitvalt, zal iemand anders de zorg voor je partner of ouder(s) moeten overnemen. Dat kan een andere mantelzorger zijn of een professionele hulpverlener.

15/06/2016
Wie moet wat bewaren?

Als de belastingaangifte de deur uit is, kun je alle documenten opbergen. Wat moet je bewaren en voor hoe lang? Wat kan weg? Maakt het wat uit of je in loondienst bent of zzp’er/ondernemer?

15/06/2016
3 tips voor digitaal archiveren

Goed archiveren wil nog niet zeggen dat je iets gemakkelijk terug kan vinden en ondertussen wordt het archief verder aangevuld. Denk maar eens aan je documenten voor je belastingaangifte.

01/05/2016
Maandlasten verlagen, wie wil dat nu niet?

Je kunt je maandlasten op verschillende manieren verlagen, door bijvoorbeeld op het verbruik van je gas, water en elektra te letten.

01/05/2016